fbpx

De E.A.S.T.-methode

groene lijn

De E.A.S.T.-methode is gericht op energieverhoging op individueel niveau, maar ook tijdens communicatie en samenwerking binnen bedrijven of organisaties. Dat gebeurt in 4 stappen:

  • Stap 1: opbouw van energie door beweging - eNRBi (energie en relaxatie door beweging)

Je houding en de ontspanning in je lichaam bepalen of je energie opneemt of verliest. Dit is de eerste stap op weg naar energieverhoging.

  • Stap 2: behoud van energie - eNRCom (energie en relaxatie in communicatie)

Tijdens het communiceren kan het gebeuren dat je de verbinding met jezelf, anderen of je omgeving kwijtraakt. Communicatie is dan niet effectief en dat leidt tot gevoelens van leegte, vermoeidheid of juist spanning. Een juiste attitude lost dit probleem snel op.

  • Stap 3: verhogen van energie door samenwerking - eNRCoop (energie en relaxatie in coöperatie)

Je kunt op persoonlijk niveau alleen groeien als je je verbindt met iets dat groter is dan jezelf en bijdraagt aan de groei daarvan. Dit geeft betekenis aan je leven en werkelijke voldoeningen.

Binnen een organisatie is groei alleen mogelijk als alle neuzen en intelligenties naar het centrale doel zijn gericht. Elke verstoring in de communicatie wordt dan snel opgemerkt en kun je creatief oplossen, waarmee productiviteit en welzijn toenemen.

  • Stap 4: formuleren van duurzaamheidsplan voor het bedrijf of de organisatie

Met de technieken die je leert leg je als bedrijf snel vast hoe je duurzaam wilt functioneren op het gebied van de 5 P’s: planet, people, prosperity, participation en peace. Daarmee ondersteunen we veranderingen of transitieprocessen binnen de samenleving door het herstellen van verbondenheid.

We helpen zo individuen, organisaties en bedrijven hun doelen efficiënt te behalen en ook tijdens de transitie de productiviteit, het algemeen welzijn en duurzaamheid te garanderen, door de vitaliteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheidszin en samenwerking te verhogen.

Wees vandaag al het bedrijf van morgen.

 

Wat maakt de E.A.S.T.-methode uniek?

groene lijn

De E.A.S.T.-technieken zijn op elk moment toepasbaar en geven onmiddellijk resultaat. Dit betekent dat je niet tussentijds hoeft te stoppen met je activiteit om weer op te laden.

De toename in energie door de verschillende niveaus van interactie leiden vanzelf naar een toename van verantwoordelijkheid op alle niveaus. Het resultaat is sociaal, maatschappelijk en ecologisch verantwoord leven en ondernemen. Productiviteit, welbevinden, welzijn en duurzaamheid gaan dan hand-in-hand.

 

Search Offcanvas